Voor wie

Voor wie is Osteopathie Odijk?

Voor u!

Kampt u al langere tijd met lichamelijke ongemakken? Bent u al bij verschillende therapeuten geweest en blijft het gewenste resultaat uit? Wordt u onderhand moe en neerslachtig van uw pijn en Lijkt er geen oplossing voor uw klacht te bestaan? Dan leidt een bezoek aan de Ostepaat vaak tot verbetering of zelfs herstel van uw klachten.

Baby’s en dreumesen

dreumesGeboren worden is hard werken voor kind en moeder, het gaat er soms erg hard aan toe. Het kindje herstelt bijna altijd uit zichzelf van de inspanningen. Het komt ook voor dat het kindje nare opstartproblemen overhoudt zoals extreem huilen, hoofdpijn, reflux, buikkrampen etc. Hierbij helpt de milde aanpak van de osteopaat vaak om het herstel op gang te brengen. De behandelingen zijn zacht en vaak is een of twee keer al voldoende.

Voor opgroeiende kinderen

_DSC3393 (Medium)Kinderen moeten onbelemmerd kunnen groeien en ontwikkelen. Kinderen vallen en staan weer op. Als er sprake is van een blessure kunnen ze die uitstekend compenseren waardoor ze snel weer kunnen doorspelen. Pas veel later kan een bewegingsbeperking een probleem gaan vormen. De osteopaat vindt deze beperkingen en lost ze op voordat de echte problemen ontstaan. Ga dus regelmatig naar de osteopaat zeker wanneer een kind aangeeft wel eens last te hebben of ernstig valt.

Voor Sporters

roeierLoop je als sporter vaak tegen de zelfde blessures aan, ben je op latere leeftijd gaan sporten, heb je na een val of een ongeval ineens blessures waar je ze normaal nooit had? Dan biedt osteopathie je vaak de weg naar herstel. Ik heb ervaring met roeiers, wielrenners, ruiters en lopers, maar alle  sportievelingen kunnen uiteraard terecht.

Voor ouderen

Uw lichaam heeft zich in de loop van uw leven aangepast aan uw activiteiten, een plotselinge verandering van bewegen na bijvoorbeeld een heupoperatie kan klachten op een heel andere plaats veroorzaken doordat het lichaam uit balans is geraakt,  de osteopaat herstelt met u de balans weer tot optimaal.

Samenwerking met de paardenosteopaat

ruiterHet komt regelmatig voor dat de paardenosteopaat constateert dat de ruiter uit balans zit en op die wijze de balans van het paard beïnvloedt. De behandeling van de ruiter (klachten of niet) zal dan de behandeling van het paard stimuleren.

 

Contact

Osteopathie Odijk
Rijneiland 5, 3984 MA Odijk
Tel.: 06 - 28 633 425
E-mail: info@osteopathieodijk.nl
Behandeling op afspraak.
Gratis parkeren en 5 minuten lopen vanaf OV.